香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2317|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

請大帥幫我睇睇一生如何呀??會否孤苦終老呀?

大帥

請幫小妹睇睇愛情和事業運, 我的姻緣是否很差??一生如何呀??會否孤苦終老呀??

麻煩晒!!!

┌───────────────────────────────────────┐
│       中华预测网紫微斗数排盘网络版 http://pp.zhycw.com        │
├─────────┬─────────┬─────────┬─────────┤
│巨陀火天天天天天 │廉天右铃禄阴   │天擎地天天    │七左天天红孤   │
│门罗星马姚巫才使 │贞相弼星存煞   │梁羊劫月贵    │杀辅钺空鸾辰   │
│旺陷 平     │平庙 庙庙    │旺庙平      │庙 庙      │
│         │         │科        │         │
│官府       │博士       │力士       │青龙       │
│吊客 76-85 临官│病符 86-95 帝旺│岁建      衰│晦气      病│
│岁驿 疾厄宫 己巳│息神 ★财帛 庚午│华盖 子女宫 辛未│劫煞 夫妻宫 壬申│
├─────────┼─────────┴─────────┼─────────┤
│贪寡三      │命四化[己武贪天曲] 年龄28岁 命宫在戌│天天天恩截    │
│狼宿台      │盘类:天盘 火六局 子斗在辰 身宫在寅│同官寿光空    │
│庙        │阳历:1979年06月15日15时生  命主禄存│平        │
│权        │农历:己未年05月21日申时生  身主天相│         │
│伏兵       │                   │小耗       │
│天德 66-75 冠带│   天上火 路旁土 桑柘木 石榴木 │丧门      死│
│攀鞍 ★迁移 戊辰│   七杀  正印  日主  正印  │灾煞 兄弟宫 癸酉│
├─────────┤坤造:己未  庚午  癸丑  庚申  ├─────────┤
│太地凤蜚天    │   乙食神 丁偏财 癸比肩 庚正印 │武封八      │
│阴空阁廉伤    │   己七杀 己七杀 辛枭神 壬劫财 │曲诰座      │
│陷平       │   丁偏财     己七杀 戊正官 │庙        │
│         │大运[12月换运]:           │禄        │
│大耗       │ 辛未 壬申 癸酉 甲戌 乙亥 丙子 丁丑 │将军       │
│白虎 56-65 沐浴│ 枭神 劫财 比肩 伤官 食神 正财 偏财 │贯索 06-15  墓│
│将星 仆役宫 丁卯│ 1986 1996 2006 2016 2026 2036 2046  │天煞 ★命宫 甲戌│
├─────────┼─────────┬─────────┼─────────┤
│紫天文天台天   │天天天破旬    │破文天解     │太天龙      │
│微府昌福辅喜   │机刑虚碎空    │军曲魁神     │阳哭池      │
│旺庙陷      │陷        │庙得旺      │陷        │
│         │         │ 忌       │         │
│病符       │喜神       │飞廉       │奏书       │
│龙德 46-55 长生│大耗 36-45  养│小耗 26-35  胎│官符 16-25  绝│
│亡神 身★官 丙寅│月煞 田宅宫 丁丑│咸池 福德宫 丙子│指背 父母宫 乙亥│
└─────────┴─────────┴─────────┴─────────┘
回復

我睇到你老公係靚仔....~~你本身面色紫紅.....(小弟功力還淺,以上估下唔一定岩)
試斷如下

會不會你的父母其中之一身體不太好.
或是父母的感情不好?

家中有人事執法部門, 或法律相關行業.

你讀書成績應該不錯, 最少應有大學學歷.

姻緣方面, 04年之後結識異性的機會變多.
我面色都幾白o架喎~
咁各位大帥睇唔睇到小妹幾時會嫁得出呀?? 工作運又如何呢? 會唔會孤苦終老呀??
┬─────────┼
│破文天解     │
│军曲魁神     │
│庙得旺      │
│ 忌       │
│飞廉       │
│小耗 26-35  胎│
│咸池 福德宫 丙子│
┴─────────┴

這步運要留意自身,盡可能不要往外地!!!好好對自己!

知道嗎!?此運我送你金句:百忍成金!凡事莫強求!

鳴鳴鳴........大帥.......求求我啦!!!!!!

邵大帥

你叫我要好好對自己,是否有大問題出現在這段時期呀?? 會有大劫?  會輪為做乞丐? 會死??

咁我條命係咪無姻緣, 一世嫁唔出呀???

係咪一世捱窮呀???

鳴鳴鳴........大帥.......煩請你答答我啦~~
這個命造,是有點天意弄人,你可以認識不錯的對象,但
對方又因心花而有離婚的現象…我只能送你一句:

1. 可以同居、拍長拖!不宜結婚…!
2. 找個離過婚的人嫁!最緊要對自己好一點!

假如再有唔明的話,你可以來我館問事!
邵大帥

其實你成日叫我對自己好一點, 我好驚呀, 係咪我在 26 - 35歲時會有大單嘢呀~~ 會死??會有血光之劫?? 會有大病??

唔好意思呀~~ 大帥, 答答我啦!!!!!!! 煩請大帥幫忙!!!!
百忍成金!凡事莫強求!

是希望你不要太沖動 !