香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cutie_jessica
打印 上一主題 下一主題

[感情] 身邊有人喜歡我嗎??

黑黑實實運動型曲髮的
係唔係帶眼鏡ga?!
佢唔係曲髮ga....
睇佢又唔似
黑黑實實運動型
係帶眼鏡的:am20
我系新手.唔好信我
我想問你是下兩種的邊種
1.是家中長女.身體麻麻
2.你平日好多野講或喜吃野.好受朋友歡迎.同父母就差d
個盤咁起其實唔太準ge.正好起在兩時辰中間.因1.3.5.7.9.11時.都是兩時辰之中間
但再起過都無用ge.觸機多數用第一次ge
可否答答.thanks
1.是家中長女.身體麻麻(係ar.......成日都喉嚨發炎)
2.你平日好多野講或喜吃野.好受朋友歡迎.同父母就差d(都o岩.....不過父母雖然唔係成日係屋企,不過同佢地都好好ga~~~)

:cm14
咁就更難分辨
因我用這個問題去試試.應該用那個赴象.thanks
唔係好明..........hehe
因你起的盤時間太近上一個時辰.所以就會唔知用上一時辰還是本時辰的赴作準
好像當節氣交換時.都好難處理
不過這個站高手林立.他們一定識答你ge
哦...原來係咁~~~~
乙酉年 丁亥月 庚戌日 丁亥時
時空亡:甲申旬 午未空
節氣:小雪上元  陰遁2局(自選局數)
值符天英星落5宮  值使景門落6宮
┌─── ── ─┬─ ── ─┬─ ── ───┐
│╲   申蛇  │  酉朱  │  戌合   ╱│
│ ┌─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┐ │
│未│  太陰  │  騰蛇 O│  值符 O│亥│
│貴│  休門 乙│  生門 丙│  傷門 庚│勾│
│ │  天沖 丙│  天輔 庚│  天英 戊│ │
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  六合  │      │  九天  │ │
│午│  開門 辛│      │丁 杜門 戊│子│
│后│  天任 乙│     丁│禽 天芮 壬│青│
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  白虎  │  玄武  │  九地  │ │
│巳│  惊門 己│  死門 癸│  景門 壬│丑│
│陰│  天蓬 辛│  天心 己│  天柱 癸│空│
│ └─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┘ │
│╱   辰玄  │  卯常  │  寅虎   ╲│
└─── ── ─┴─ ── ─┴─ ── ───┘
1) 您所喜歡的是活潑好動型, 但個性剛直, 白白淨淨, 識講說話, 有異性緣的男生
2) 您本身幾 nice, 也幾靚, 身材中等, 膚色較黃 (非黑非白), 比較有主見, 愛面子
3) 您近3~4個月來財運不佳, 未來2個月會更差, 過了年才好
4) 您工作很辛苦
1) 您所喜歡的是活潑好動型, 但個性剛直, 白白淨淨, 識講說話, 有異性緣的男生(對)
2) 您本身幾 nice, 也幾靚, 身材中等, 膚色較黃 (非黑非白), 比較有主見, 愛面子(中)
3) 您近3~4個月來財運不佳, 未來2個月會更差, 過了年才好(成日唔夠錢ar..lei幾個月真係)
4) 您工作很辛苦(無錯)
咁我同佢有無機ar~~~
答下我la.thanks~~~~
hehe
cutie_jessica  在 2005-11-23 07:56 PM 發表:

咁我同佢有無機ar~~~

坐係度唔郁, 等運到就一定無.
主動出擊, 成為他的朋友應沒問題!
但要知道, 既然他咁有異性緣的話, 您肯定不是他的唯一一個.
即是說, 您即使能成功和他積極來往, 你倆的發展也會是很難觸摸, 有點變化莫測, 有些痛苦的.
至於可不可以永遠, 就得看雙方八字 (或至起碼雙方的出生年月) 了.
我都唔知同佢講咩.....
面對佢我都面紅左la.....'
唉...
順便看看您家的環境:
1) 您家的窗口主要是向南和西南方的
2) 從窗口望出去, 主要是樓景和繁忙的馬路
3) 廁所在東南位
4) 有一個神位在家的北位
5) 由於您成日破財, 您的床很可能是在屋的東北位或南位的.
6) 似乎, 您和父母的關係不太好
7) 您父母之間的關係不太好, 好像有些問題是嗎?
8) 您的工作是 Sales 嗎?
大江魚  在 2005-11-24 01:31 AM 發表:

1) 您家的窗口主要是向南和西南方的
2) 從窗口望出去, 主要是樓景和繁忙的馬路
3) 廁所在東南位
4) 有一個神位在家的北位
5) 由於您成日破財, 您的床很可能是在屋的東北位或南位的.
(方位唔清楚wor,不過好似屋企係向南...依家屋企人同我搬左個床頭向窗, 亦都係主要樓景)......hehe
6) 似乎, 您和父母的關係不太好
7) 您父母之間的關係不太好, 好像有些問題是嗎?
(6同7唔係...佢地關係好好)
8) 您的工作是 Sales 嗎?(係ar)
cutie_jessica  在 2005-11-24 01:23 AM 發表:

我都唔知同佢講咩.....
面對佢我都面紅左la.....'
唉...

大部份人在自己喜歡的人面前都會好似您咁 ... 面紅左la... 我都會!
若一開始便可以二人世界. 當然浪漫, 但若雙方本身不太了解, 要一步登天又談何容易!
所以, 接觸異性最好的方法是在群體裡認識.
您知道他喜歡參與些什麼活動?
那便去參與那些活動, 在活動中認識他!
咁又係..