香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: cutie_jessica
打印 上一主題 下一主題

[感情] 身邊有人喜歡我嗎??

大江魚  在 2005-11-24 01:39 AM 發表:

您知道他喜歡參與些什麼活動?
唔知ar..佢地好似成日成班走去食tea同埋打機
是的, 他許多朋友, 都是"豬朋狗友"來的.
但他是喜歡讀書的, 乃理財/貿易/物流等科
您或可了解一吓這些科目, 然後找些 courses, 約他一起報讀, 那麼就可以一起返學放學了!
佢讀marketing ga
cutie_jessica  在 2005-11-24 01:59 AM 發表:

佢讀marketing ga

您識 marketing 嗎?
若果唔識便學少少, 然後叫佢教囉!
那麼您面對他時, 就唔會唔知講什麼啦!
識識地la...
咁佢有無女朋友ar??
cutie_jessica  在 2005-11-24 02:09 AM 發表:

識識地la...
咁佢有無女朋友ar??

您指固定那種? 無!
但一般女性朋友當然不少!

By the way, 您平日除了返工外, 您休息的時候還有參與任何群體活動嗎?

Also,
1) 您公司是出版界/公關公司? 政府是客人之一
2) 您公司的客人不太喜歡公司的服務
3) 公司對所有員工都不太好
4) 公司一般是上半年好生意, 下半年生意差?

[ Last edited by 大江魚 on 2005-11-24 at 11:47 ]
我仲係一個學生...
4,6,日先返工......
hehe~~~~
不過我平日除左返學...
放假返工......
都無野好做ga la.......

[ Last edited by cutie_jessica on 2005-11-24 at 12:43 ]
cutie_jessica  在 2005-11-24 12:42 PM 發表:

我仲係一個學生...
4,6,日先返工......
hehe~~~~
不過我平日除左返學...
放假返工......
都無野好做ga la.......

看來, 您所唸的是香港大學. 上課的地方近日有裝修.
海在西北及西面.
您常在一些較低層的課室上課的.

其實, 我也是學生, 是邵師傅的學生, 才學了奇門一年多, 所以很想練習多些.
不要見怪我常問各樣的問題, 因為我真的很想知道我所學的有幾實用.
您還未答:
1) 您公司是出版界/公關公司? (還是賣成衣?) 政府是客人之一
2) 您公司的客人不太喜歡公司的服務
3) 公司對所有員工都不太好
4) 公司一般是上半年好生意, 下半年生意差?

[ Last edited by 大江魚 on 2005-11-24 at 14:49 ]
看來, 您所唸的是香港大學(no,我係讀證書課程).
上課的地方近日有裝修(附近起左野).
海在西北及西面.(係尖沙咀上堂)
您常在一些較低層的課室上課的.(yes,係6樓上堂)
(其實我同個男仔係同班,不過唔同科)

您還未答:
1) 您公司是出版界/公關公司? (還是賣成衣?) 政府是客人之一(唔o岩)
2) 您公司的客人不太喜歡公司的服務(都係ga)
3) 公司對所有員工都不太好(無錯,做死都係得雞碎咁多人工)
4) 公司一般是上半年好生意, 下半年生意差?(0係好清楚wor)
看來, 您所唸的是香港大學(no,我係讀證書課程).
上課的地方近日有裝修(附近起左野).
海在西北及西面.(係尖沙咀上堂)
您常在一些較低層的課室上課的.(yes,係6樓上堂)
(其實我同個男仔係同班,不過唔同科)

您還未答:
1) 您公司是出版界/公關公司? (還是賣成衣?) 政府是客人之一(唔o岩)
2) 您公司的客人不太喜歡公司的服務(都係ga)
3) 公司對所有員工都不太好(無錯,做死都係得雞碎咁多人工)
4) 公司一般是上半年好生意, 下半年生意差?(0係好清楚wor)
大江魚  在 2005-11-24 01:13 AM 發表:

坐係度唔郁, 等運到就一定無.
主動出擊, 成為他的朋友應沒問題!

cutie_jessica  在 2005-11-24 12:42 PM 發表:

我仲係一個學生...

您可以上幾日課, 又做幾日兼職, 時間應很緊的了!
既然仲有機會讀書, 不如就一條心讀好佢, "誰愛我, 我愛誰"的, 就暫時放埋一邊.
書讀好了, 生活(財運)才可長遠地改善.
到時候(不會太久, 2~3年後), 您才專心追人或俾人追都得啦!
大江魚  在 2005-11-25 11:11 PM 發表:

您可以上幾日課, 又做幾日兼職, 時間應很緊的了!
既然仲有機會讀書, 不如就一條心讀好佢, "誰愛我, 我愛誰"的, 就暫時放埋一邊.
書讀好了, 生活(財運)才可長遠地改善.
到時候(不會太久, 2~3年後), 您 ...

講得o岩........
hehe,,,,不過近排真係好怪....
成日都好似有人望住我咁,.
唔知係唔係我多心lei???