香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9199|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

[射覆] 估馬仔(1)

明天第一場估下那匹可以八位置
.1.請說明用那種術數
.2.唔好睇報紙tips及不用說自已派別
no.1  葵樹王
    2 草上飛
    3  天糊
    4 原路人
    5 凌霄
    6 好煇煌
    7 天城
    8 靈光七號
    9 黃浦精英
    10 開心假日
    11 菠蘿包
    12 桃之夭夭
主要玩下遊戲.同時試試那種術數適用於賽馬.不是比交它的高低
估得happy d.多多支持.thanks

2005年 11月 23日 19時15分
乙酉年 丁亥月 辛亥日 戊戌時
時空亡:甲午旬 辰巳空
節氣:小雪上元  陰遁5局
值符天芮星落5宮  值使死門落7宮
┌─── ── ─┬─ ── ─┬─ ── ───┐
│╲   酉青  │  戌勾  │  亥合   ╱│
│ ┌─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┐ │
│申│  太陰  │  騰蛇  │  值符  │子│
│空│  傷門 己│  杜門 癸│戊 景門 辛│朱│
│ │  天輔 己│  天英 癸│禽 天芮 辛│ │
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  六合  │      │  九天  │ │
│未│  生門 庚│      │  死門 丙│丑│
│虎│  天沖 庚│     戊│  天柱 丙│蛇│
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  白虎  │  玄武  │  九地  │ │
│午│  休門 丁│  開門 壬│  惊門 乙│寅│
│常│  天任 丁│  天蓬 壬│  天心 乙│貴│
│ └─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┘ │
│╱   巳玄  │  辰陰  │  卯后   ╲│
└─── ── ─┴─ ── ─┴─ ── ───┘

2005年 11月 23日 19時15分
乙酉年 丁亥月 辛亥日 戊戌時
甲辰旬寅卯空  月將:寅

父 丁未 虎☉
  子 辛亥 合
  財  卯 后◎

虎 后 常 貴
  未 卯 午 寅
  卯 亥 寅 辛

青 勾 合 朱  
  酉 戌 亥 子  
 空申     丑蛇 
 虎未     寅貴 
  午 巳 辰 卯  
  常 玄 陰 后  

邵問津, 劉克勤作品 奇門六壬排盤程式
回復

我對馬完全唔熟
依奇門看,
所有黃黃啡啡的馬都會跑得快跑得勁, 但最後贏的是黑色/藍色的, 屬水的.
這個機會大.......8 靈光七號

以卦正路測........ 2 草上飛.....5 凌霄

看象似這個..........6 好煇煌

用奇門不同方法去測看看怎樣.

:am20
無論如何, 這次您買什麼都會輸.
2003, 1993, 1983, 1973, 1963 ... 出生的, 性格有點自閉的會有機會贏.
fvv:fvv.你買什麼通知我......你是我---燈明..........試下買姐姐貼士輸到p街....哈:cm04:am13
大江魚  在 2005-11-22 08:32 PM 發表:

無論如何, 這次您買什麼都會輸.
2003, 1993, 1983, 1973, 1963 ... 出生的, 性格有點自閉的會有機會贏.

ee.... 我係啵... 比我..我會用奇門選 3號  天糊 旺我

不過我都唔識買馬既  有無人幫我買20蚊win丫....咔咔
超人  在 2005-11-22 09:04 PM 發表:

fvv:fvv.你買什麼通知我......你是我---燈明..........試下買姐姐貼士輸到p街....哈:cm04:am13

FVV當遊戲估下就好囉...此盤你沒財運.

留翻比超人買...等佢.P.:cm04 :  :am20
to : fvv 你應該寫番你見解出來..:cm09...
首先thanks超人支持

咁今次變左明燈.決定休戰.無為輸啦

點解自己唔貼呢:
        題目系我出ge.我貼埋一份就無意思啦
        希比交奇門.六壬.六爻.或其它邊種最適合用於賽馬.做福我地d馬友.  
     但大部份術數我都根本唔認識.代搵到有可用ge.再學學啦

所以希識得其它各種形術數ge朋友來貼個馬名試試.令實驗可以成功.萬分感激
                                             thanks a lot
fvv  在 2005-11-23 12:16 發表:

首先thanks超人支持

咁今次變左明燈.決定休戰.無為輸啦

點解自己唔貼呢:
        題目系我出ge.我貼埋一份就無意思啦
        希比交奇門.六壬.六爻.或其它邊種最適合用於賽馬.做福我地d馬友.  
     但 ...

你未夠資格做明明明燈.......有個人---c華棟.....100個明燈:cm15
我買姐姐4隻馬4WIN+4PLACE=80元 輸到P街....找姐姐追數:cm04
跑完馬你要貼番個賽果出來.....你任務

[ Last edited by 超人 on 2005-11-23 at 13:03 ]
Jason  在 2005-11-22 09:52 PM 發表:

ee.... 我係啵... 比我..我會用奇門選 3號  天糊 旺我

不過我都唔識買馬既  有無人幫我買20蚊win丫....咔咔

99賠的 中左就:cm02
我買姐姐4隻馬4WIN+4PLACE=80元 輸到P街....找姐姐追數:cm04

哈..哈..哈...很攪笑....笑完先再講...

超人你應留在家........唔好出街呀...:am20
adampoon  在 2005-11-23 13:29 發表:

99賠的 中左就:cm02
107倍now......win   買緊:cm05

哈..哈..哈...很攪笑....笑完先再講...

超人你應留在家........唔好出街呀...

唔好出街呀...吃西:am04風....:am18.

[ Last edited by 超人 on 2005-11-23 at 15:56 ]
名次 馬號 馬名
1     4      原路人(E258)  
2     6      好輝煌(G089)   
3     2      草上飛(D050)  
4     11    菠蘿飽(E109)   
5     10    開心假日(E169)  
6     1      葵樹王(C118)   
7     9      黃浦精英(E120)   
8     12    桃之夭夭(C309)   
9     8      靈光七號(E224)   
10   7      天域(G016)   
11   3      天將(D387)   
12   5      凌霄(E041)
今次Jennya貼四匹.有兩匹有p.勁..............................50%
今次合共以奇門撰五匹馬有兩匹八位.上名率40%
thanks
好似不同的騎師有不同顏色的衫的.
有時, 這個資料也有用的.
:am04  咁即係點呀...如果買有沒有錢收架.:am04