香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2744|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

[感情] 紅色炸彈 第2激 ~

2005年 12月 4日 14時0分
乙酉年 丁亥月 壬戌日 丁未時
時空亡:甲辰旬 寅卯空
節氣:小雪下元  陰遁2局
值符天柱星落5宮  值使惊門落4宮
┌─── ── ─┬─ ── ─┬─ ── ───┐
│╲   子青  │  丑勾  │  寅合   ╱│
│ ┌─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┐ │
│亥│  太陰  │  騰蛇  │  值符  │卯│
│空│  惊門 庚│丁 開門 戊│  休門 壬│朱│
│ │  天英 丙│禽 天芮 庚│  天柱 戊│ │
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  六合  │      │  九天  │ │
│戌│  死門 丙│      │  生門 癸│辰│
│虎│  天輔 乙│     丁│  天心 壬│蛇│
│ │  白虎  │  玄武  │  九地  │ │
│酉│  景門 乙│  杜門 辛│  傷門 己│巳│
│常│  天沖 辛│  天任 己│  天蓬 癸│貴│
│ └─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┘ │
│╱   申玄  │  未陰  │  午后   ╲│
└─── ── ─┴─ ── ─┴─ ── ───┘

邵問津, 劉克勤作品 奇門遁甲排盤程式

第2張紅色炸彈啦~ 呢個仲..........唉
回復

多口一問
請問你是否以長輩身份收紅色炸彈?    thanks
fvv  在 2005-11-19 06:59 PM 發表:

多口一問
請問你是否以長輩身份收紅色炸彈?    thanks

不是唷~ 是同事...他算是我的上級
您想問什麼?
:cm03:cm18:cm08
大江魚  在 2005-11-20 02:13 AM 發表:

您想問什麼?
:cm03:cm18:cm08

梗係...八掛睇佢地既婚姻啦...:am20
嘩!

太白入熒

青龍逃走

火星撞地球,老婆受唔住喲!

:cm13
:cm06
2005年 11月 19日 15時10分
乙酉年 丁亥月 丁未日 戊申時
時空亡:甲辰旬 寅卯空
節氣:立冬下元  陰遁3局
值符天任星落3宮  值使生門落4宮
┌─── ── ─┬─ ── ─┬─ ── ───┐
│╲   子蛇  │  丑朱  │  寅合   ╱│
│ ┌─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┐ │
│亥│  九天  │  九地  │  玄武  │卯│
│貴│  生門 戊│  傷門 乙│  杜門 辛│勾│
│ │  天沖 乙│  天輔 辛│  天英 己│ │
│ │  值符  │      │  白虎  │ │
│戌│  休門 壬│      │丙 景門 己│辰│
│后│  天任 戊│     丙│禽 天芮 癸│青│
│ │  騰蛇  │  太陰  │  六合  │ │
│酉│  開門 庚│  惊門 丁│  死門 癸│巳│
│陰│  天蓬 壬│  天心 庚│  天柱 丁│空│
│ └─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┘ │
│╱   申玄  │  未常  │  午虎   ╲│
└─── ── ─┴─ ── ─┴─ ── ───┘

邵問津, 劉克勤作品 奇門遁甲排盤程式

先前係用佢地註冊時間起的盤 今次再用收炸彈的時間起盤

:cm03 :cm13 結果都是差不多 :am11:am15
Jason  在 2005-11-20 11:40 AM 發表:

先前係用佢地註冊時間起的盤 今次再用收炸彈的時間起盤

您和他倆 friend 嗎?
想幫佢地轉危為機嗎?
大江魚  在 2005-11-20 05:08 PM 發表:

您和他倆 friend 嗎?
想幫佢地轉危為機嗎?

我和他不是時見到面的, 因在不同地方工作,
大江魚 師兄 有什麼好方法呢? 希望有緣佢問到我, 我能幫他啦
1) 叫作丈夫的將所有的錢交給太太管
太太懂得儲蓄
丈夫卻大洗

2) 叫作丈夫的不要再約會任何其他女性, 一心一意愛太太

3) 叫作太太的多忍讓這個"一係唔出聲, 一出聲喜歡罵人"的丈夫, 千萬不要為小小事就離家出走.

還有一些可在家中種點植物 ... 我未學奇門風水, 不知那麼多.
Jason, 您幾時有時間, 一齊學呀!
大江魚  在 2005-11-21 12:13 AM 發表:

1) 叫作丈夫的將所有的錢交給太太管
太太懂得儲蓄
丈夫卻大洗

2) 叫作丈夫的不要再約會任何其他女性, 一心一意愛太太

3) 叫作太太的多忍讓這個"一係唔出聲, 一出聲喜歡罵人"的丈夫, 千萬不要為小小事就離家出走.

謝謝大江魚 有機會同佢講聲

還有一些可在家中種點植物 ... 我未學奇門風水, 不知那麼多.
Jason, 您幾時有時間, 一齊學呀!

學埋風水呢...雖則都想學...但要我五行水旺返先 到時一起學..keke
Jason  在 2005-11-21 12:36 AM 發表:
五行水旺

學了風水才會水旺的呢!

pp

大江魚  在 2005-11-21 12:34 PM 發表:

學了風水才會水旺的呢!

對.所以我也上學:cm15