香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9650|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

小女子想問我的姻緣

本人出生:香港,1980年7月4日,時間:18:45,
本人一直受感情問題困擾,請大師盡量幫忙
回復

唔好意思,我一d都唔明呀,有無人可以清楚話我知?

回覆:左慈

多謝你幫我開奇門測,無錯係三角戀,但情況同你所講有出入,
我男友在半年前同我講分手,原因係感情淡咗,同埋佢屋企人已經知道我有個女兒,
後來佢識到現任女友,但發覺對我放唔低,所以我地一路糾纏不清,我亦有人追,但講真我個心仲好愛佢,
我好想知道我地結果會唔會可以好似我諗咁,可以走返埋一齊!
佢係:1978年8月12日,時辰就唔清楚啦,希望各位可以幫幫忙!
多謝各位有心人同大師
吓....有這兩唔同嘅答案,死啦,
我應該點行呀,因為如果唔會走返埋一齊嘅話,
我可能蔕埋個囡離開香港去第二個國家生活的,
唔知有無人可以叫到"邵師傅"幫幫忙,俾個明確答案我呀!
我地一齊已經超過三年啦,2004開始拍拖的!
又有第三個答案,咁點好???
頭都大啦!好無助呀!

回覆:左慈

是呀,完全正確,
咁請問我應該點?

回覆:voice

多謝你的提點同關心,我好明白女兒是需要我!對於我來講,我由細到大都好懂事,知道輕重!在我身邊嘅所以人從來無擔心過我會有事件處理不來,佢地成日都話我,係一個好硬淨嘅女人喎!
祗不過今次係本人由5歲懂事開始,唯一一次為自己嘅事,想最先解決!
一個好硬淨嘅女人,都想有個人可以攬吓呀!都會攰呀!

回覆:左慈and voice

voice,請不要誤會,我是真心多謝你的提點!
在此我亦多謝"左慈"!
多次清楚咁解笞我嘅問題!
我亦想多問女兒如何:1999年10月20日上午11:17