香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 邵問津
打印 上一主題 下一主題

今年08下半年…將會是一個大股災的開始!有人問我…要如何準備?

好耐無上黎因為朝早要返工..夜晚要同仔仔溫書...不過都記得師傅講過5月會跌...真係好多謝師傅提點..我會記住7月衣個重要時刻..
多謝師傅升格先可以入黎睇..
今個星期我預期係抽升完期結..因為期油結算完..可以慢慢再玩..美股又可以籍此升番少少.. 而家上有下跌裂口..下面又有上升裂口..唔知補邊個先.. .. 真難玩..不過上星期五入左 #11 恆生銀行 call .. .. 今日好靚仔..不過明天會走.. 低位再玩過.. 好過玩中資..
原帖由 5x1 於 2008-6-23 22:14 發表

Good!
Chance for short hold a cow cow

haha.. 27/6 good time to put #5 ..

大江魚兄講得都有道理..咁先殺一個措手不及..而30/6 應該好波動 ..
原帖由 ding_hk 於 2008-6-23 22:17 發表
haha.. 27/6 good time to put #5 ..

終於我 26/6 入左 #5 put.. 27/6 食左.. ... 想臨尾入番..排唔到..
會出現短暫反彈嗎 ?
用術數測市 ..一樣可以幫人..但都要自己衡量風險..